Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

...Sinopsis...

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 ...Sinopsis... taj Sre Dec 23, 2009 3:05 pm

~Iwona~

avatar
Administrator
Administrator
Sonny Koufax (Sandler) is a carefree, unmotivated slob, who has declined to take on adult roles and responsibilities. He has earned a law degree, but has chosen not to even attempt to take the bar exam, since he was awarded $200,000 in an automobile accident years prior and lives off his restitution. He is employed, on a part time basis only, as a toll booth collector. His best friend is a kind-hearted delivery guy named (Nazo) (Rob Schneider) who stops by every so often. Sonny also has a habit of frequently harassing his roommate's fiancee, Corrine (Leslie Mann) about her previous employment at Hooters every chance he gets.

The film shows Sonny's friends, all former schoolmates, are "moving ahead" in their lives. His roommate Kevin Garrity (Jon Stewart) decides to ask Corrine to marry him and that is another thing that irritates Sonny. Kevin decides to pop the question the day before he is leaving for China for his law firm. Two of his male friends from school, in contrast to their conduct in Sonny's experience while at school, are now revealed to be homosexual and in a committed domestic partnership. Sonny's girlfriend (Kristy Swanson), disgusted and perplexed at Sonny's contrasting and inconsistent conduct decides to end her romantic relationship with him. Not to mention find a new man with more reliability.

Sonny quickly becomes occupied with a new series of events. Sonny wakes up to Kevin already at the airport leaving for China. Kevin, is revealed as having fathered an illegitimate son, whose name is Julian (Dylan and Cole Sprouse). Julian is abandoned at Sonny and Kevin's apartment, with a written explanation that Julian's mother is now declining to care further for Julian. It is revealed at the Social Services office that Julian's mother was terminally ill with cancer, and later died. Kevin, ready to depart for China when he gets a call from Sonny informing him of the letter and the boy. Sonny decides to handle situation himself and in the process decides Julian will solve his problem with his ex-girlfriend. His plan back fires and ends up at child service trying to give Julian back. Rather than give Julian to a foster home he decides to hangout with Julian until a new family is ready for Julian. Sonny, in caring for Julian, soon discovers a new purpose in his life and a deep connection with Julian as a father figure. But social services discovers that Sonny is posing as Kevin, and insists that he give up Julian.Social services takes Julian and decides to press charges against Sonny.

The case is brought to court, where Sonny has his friends as counsel, including Layla (Joey Lauren Adams), Corrine's sister and Sonny's new girlfriend; and late-arrival Kevin. Despite positive testimony from his friends—even Corrine, who swore to disliking him from the day they met—and changing the opinion of his own father, also a prominent attorney, the judge is ready to sentence him to jail for kidnapping Julian and defrauding the state. At this point, Kevin steps forward as Julian's father and insists that no charges be filed, having remembered a drunken fling with a Hooters girl in Toronto during the 1993 World Series, and connecting that with Julian's earlier testimony of originally coming from Toronto and being born in July. The judge grants custody to Kevin to the dismay of Julian, who wants Sonny as his father. Sonny tells Julian that can never happen because his real father is present, but they can be friends. Sonny moves in with Nazo while Kevin gets to know his son.

One year, three months, and six days later, Sonny, now a lawyer and father of a child with Layla, is surprised with a birthday party at Hooters attended by all his colleagues and friends, including Julian, but is more surprised to find his ex-girlfriend working as a Hooters girl and her boyfriend with his so called five-year plan.


...PREVOD...


Сони Коуфакс (Сендлер) је безбрижан, немотивисан аљкава особа, који је одбио да преузму улоге и одговорности одраслих. Он је зарадио правног факултета, али још није одлучио да чак ни покушај да се испита траку, јер је добио $ 200.000 година у аутомобилској несрећи пре и живи свој реституције. Он је запослен, на основу само део времена, као колекционара данак штанд. Његов најбољи пријатељ је добродушан момак зове испорука (Назо) (Роб Сцхнеидер), који је од стране сваког прекида тако често. Сони има навику да често малтретира вереницом његовог цимера је, Цоррине (Леслие Манн) о њеном претходном запошљавања у Хоотерс сваку шансу да добије.

Филм приказује Сони пријатељи, бивши школски сви су "крећу напред" у њиховим животима. Његов цимер Кевина Гарриты (Јон Стеуарт) одлучи да питате Цоррине да му брак и то је друга ствар која иритира Сони. Кевина одлучује поп питање дана пре него што он одлази у Кину за своје правне фирме. Двојици својих мушких пријатеља из школе, за разлику од њиховог понашања у искуству Сони док у школи, сада се открило да је хомосексуалац и починили домаће партнерство. Сони девојка (Кристы Суансон), згрожен и збуњен на Сони је у контрасту и неконзистентан понашања одлучује да оконча своју романтичну везу са њим. Да не помињемо пронаћи нови човек са више поузданости.

Сони брзо постаје окупирана нову серију догађаја. Сони буди Кевин већ на аеродрому одласка за Кину. Кевина, као што је откривен отац ванбрачни син, чије име је Јулијан (Дылан анд Цоле Спроусе). Јулијан је напустио у Сони и Кевин стан, уз писмено образложење да је мајка Јулијана је сада у опадању на даљу бригу за Јулијан. Она је откривена на социјалне услуге канцеларију да је Јулијан мајка терминално оболелих од рака, а касније је умро. Кевина, спремна да одступи у Кини када добија позив из Сонија информисање га писму и дечака. Сони одлучи да рукује ситуацију себи и у процесу одлучи Јулијан ће се решити његов проблем с његова бивша девојка. Његов план назад ватре и завршава на сервис дете покушава да врати Јулијански. Уместо да дају Јулијан у хранитељским кући он је одлучио да са свратиште до јулијанске нове фамилије је спреман за Јулијан. Сони, у бризи за Јулијана, ускоро открива нову сврху у животу и дубоке везе са јулијанског као очинска фигура. Али социјалне услуге Сони открива да је представљао се као Кевина, и инсистира на томе да одустане Јулиан.Социал услуге Јулијан траје и одлучује тужбу против Сони.

Случај је довео до суда, где је Сони има своје пријатеље као браниоци, укључујући и Лаыла (Јоеы Лаурен Адамс), Цоррине сестра и Сони је нова девојка, а крајем долазак Кевина. Упркос позитивним исказима његових пријатеља, чак и Цоррине, који се заклео да му дисликинг од дана када су срели и мења своје мишљење оца, такође истакнути адвокат, судија је спреман да му да казну затвора због отмице и Јулијан дефраудинг држава. У овом тренутку, Кевина корака напред, као отац Јулијан и инсистира да се не подноси пријава, што памте пијана Хоотерс Роад са девојком у Торонту у 1993 Уорлд Сериес, и повезивање са јулијанског који је раније сведочење пореклом из Торонта и рађају у јулу. Грантови притвора судија Кевин на ужас Јулијан, ко жели Сони као његов отац. Синчић говори Јулијан то никад не може десити, јер је његов прави отац присутан, али могу бити пријатељи. Сони креће у Назо, а са Кевина добија да зна његов син.

Једне године, три мјесеца, а шест дана касније, Сони, сада адвокат и отац детета са Лаыла је изненађен рођендана у Хоотерс присуствовале све његове колеге и пријатељи, укључујући и Јулијан, али је више изненађен да пронађе своје бивше девојке и ради као Хоотерс девојка и њен дечко са својом тзв петогодишњег плана.

http://sprouse-brothers.serbianforum.info

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu